Država
putovanja.net, Hrvatska
26. ožujka 2018.

Ratings: 0 / 5 from 0 users


MSC LIRICA u Emiratima s dužim itinererima i pristajanjima u Indiji


MSC Cruises je obogatio ponudu krstarenja Ujedinjenim Arapskim Emiratima uvođenjem drugog broda, MSC Lirica. Brod će se prvi put predstaviti Emiratima u 11.2018. nudeći duža krstarenja, dva noćenja u Dubaiju kao i krstarenja do Indije, što je potpuna novost. Ovaj dodatak zimskoj ponudi gostima omogućuje duži zimski odmor kao i priliku za otkrivanje novih i egzotičnih destinacija.

Gianni Onorato, CEO MSC Cruises-a, izrazio je svoj entuzijazam govoreći: „Ovo će biti naša sedma sezona u UAE i uočili smo snažnu potražnju za kvalitetnom ponudom iz Dubaija i Abu Dhabija. Naši moderni brodovi i prepoznatljiv, kvalitetan doživljaj krstarenja privlačan su način turistima za istraživanje bogatih i raznovrsnih doživljaja koje Emirati mogu ponuditi.“ 

MSC Cruises će po prvi put ove zime svojim gostima ponuditi krstarenja iz Dubaija do Indije. Gosti će uploviti u užurbani Abu Dhabi iza kojeg slijedi miran i slikoviti Muscat prije prelaska Arapskog mora i uplovljavanja u Mumbai – vrata Indije. Potom slijede Goa s neprekidnim nizom zlatnih plaža te skriveni dragulji Mangalorea. 

Za one koji žele što duži boravak na zimskom suncu, itinereri MSC Cruises-a s polaskom iz Dubaija i Abu Dhabija u trajanju od 11 noći nude savršen bijeg, a uključuju sljedeće destinacije: Sir Bani Yas, jedinstvenu otočnu oazu dostupnu ekskluzivno MSC-ovim gostima na dane uplovljavanja, Biser Katara, zapanjujući umjetni otok koji se prostire na milijun kvadratnih metara s brojnim plažama, trgovinama, barovima i restoranima, Khasab, jedan od najatraktivnijih gradova na Arapskom poluotoku te Manamu, šarmantni glavni grad Bahreina, metropolu u kojoj moderni neboderi stoje tik uz povijesne građevine. 

MSC Lirica će ponuditi deset krstarenja s polaskom iz Dubaija ili Abu Dhabija. Potpuno obnovljena u sklopu kompanijinog Renesansnog programa vrijednog 200 milijuna eura, MSC Lirica nudi prvoklasan stil i udobnost na moru, najbolje od mediteranske i međunarodne kuhinje, zabavni program, sadržaje za obitelji, wellness i smještaj koji će zadovoljiti sve potrebe. 

MSC Splendida će zimu također provesti u Emiratima nudeći 7-noćna krstarenja iz Dubaija ili Abu Dhabija. Na ovom brodu nalazi se i dodatna posebnost – MSC Yacht Club, jedinstveni „brod unutar broda“ osmišljen za goste koji žele ekskluzivnost i privatnost, a nudi izdvojeno područje na pramcu broda s nizom privatnih sadržaja uključujući bazen, palubu za sunčanje i restoran. 

Za više detalja molimo posjetite www.msckrstarenja.com.