Država
putovanja.net, Hrvatska
11. veljače 2017.

Ratings: 0 / 5 from 0 users


Posjetite AQUATIKU - slatkovodni akvarij u Karlovcu


50% popusta na putovanja organiziranih skupina vlakom

HŽ Putnički prijevoz i Javna ustanova AQUATIKA slatkovodni akvarij Karlovac nude organiziranim skupinama putnika povoljnija putovanja vlakom i besplatnu uslugu stručnog vodstva u akvariju.

Slatkovodni akvarij AQUATIKA u Karlovcu je ekološka, obrazovna, turistička i znanstvena atrakcija, koja zbog svoje originalnosti i činjenice da akvarij slatkovodnih voda ne postoji u široj regiji, u Karlovac privlači sve više posjetitelja. Izložbeni postav akvarija obuhvaća prikaz flore i faune hrvatskih rijeka i jezera, njihovih ekosustava, geološke prošlosti te tradicijske kulture i povijesti porječja četiriju karlovačkih rijeka.

Najavljene i organizirane skupine od najmanje 20 članova mogu koristiti 50% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 31. prosinca 2016. do 31. prosinca 2017. do stajališta Karlovac Centar i natrag.

Najavu putovanja potrebno je poslati na e-mail prodaja@hzpp.hr, a termin za posjet potrebno je  dogovoriti sa zaposlenicima Javne ustanove AQUATIKA - slatkovodni akvarij Karlovac putem maila: info@aquariumkarlovac.com ili putem telefona: 047/659-112.

Više informacija potražite na http://aquariumkarlovac.com/ https://www.facebook.com/aquatikakarlovac/.