Država
putovanja.net, Hrvatska
8. lipnja 2016.

Ratings: 3 / 5 from 1 users


Vatreni za pripreme, na Euru 2016, izabrali Deauville


Naši Vatreni su u utorak sretno stigli u Normandiju, u mjesto Deauville, gdje će boraviti tijekom Europskog prvenstva u Francuskoj. Deauville slovi kao "kraljica plaža u Normandiji" i jedan od najprestižnijih turističkih mjesta u cijeloj Francuskoj. Najbliže je ljetovalište Parizu pa se često spominje i kao Pariška rivijera.

U hotelu Barriere du Golf primila ih je delegacija predvođena menadžerom hotela Julienom Michelotom te su i domaćinima i gostima uručeni prigodni darovi.

Po dolasku u Deauville, u hotelu Barriere du Golf održana je svečanost dobrošlice hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

"Zadovoljni smo što možemo primiti reprezentaciju Hrvatske. Naša je ekipa naporno radila kako bi vam bilo ugodno ovdje, a nadam se da će vam Francuska pomoći kao što vam je pomogla 1998. godine te da ćemo zajedno slaviti pobjede", poručio je Michelot.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza domaćinima se obratio izvršni direktor Damir Vrbanović.

"Veliko hvala upravi i osoblju hotela. Već u ovih prvih nekoliko sati pokazali su da nismo pogriješili u odabiru. Radi se o vrlo popularnom hotelu koji će reprezentaciji pružiti sve ono što joj je neophodno. Povratak u Francusku emotivan je trenutak, ovo je zemlja koja je 1998. godine zlatnim slovima pisala povijest hrvatskog nogometa. Vjerujem da ćemo jednako snažno završiti i ovo natjecanje", rekao je Vrbanović.
 

Izbornik reprezentacije Ante Čačić prokomentirao je:

"Svi smo zadovoljni ovim uvjetima, hotel zaista djeluje prekrasno i tereni su nam blizu. Pogledali smo i sobe i prostore za slobodno vrijeme, izvrsni su. To će nam pomoći da kroz svakodnevne obveze ostanemo u dobrom raspoloženju te se sretni vraćamo u hotel sa svake utakmice. Današnji prvi trening bit će otvoren u skladu s protokolom".