Država
Alanya - Hotel MESUT 4* Alanya - Hotel MESUT 4* Alanya - Hotel MESUT 4*

Alanya - Hotel MESUT 4*

Mediteran
Alanya

7 dana, avionom

cijena od 3.634 kn

12.10.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

AI

Ukratko

Ugodan i popularan hotel nalazi se samo 50 m od duge, široke pješčano-šljunčane plaže. Središte Alanye s brojnim trgovinama i lokalima udaljeno je 3 km od hotela, te se do njega možete odvesti autobusom ili taxijem. Autobusna stanica udaljena je od hotela 50 m. U blizini se nalazi i nekoliko trgovinica, lokala i barova.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
12.10.20173634 kn1. otrok: od 2 Do 13 leta - cena: 1532 €,2. otrok: od 3 Do 13 leta - cena: 2757 €,2. otrok: od 2 Do 3 leta - cena: 1532 €

Opis

Položaj: Ugodan i popularan hotel nalazi se samo 50 m od duge, široke pješčano-šljunčane plaže. Središte Alanye s brojnim trgovinama i lokalima udaljeno je 3 km od hotela, te se do njega možete odvesti autobusom ili taxijem. Autobusna stanica udaljena je od hotela 50 m. U blizini se nalazi i nekoliko trgovinica, lokala i barova.
Ponuda: Hotel ima 131 sobu, a nalaze se u glavnoj zgradi i depadansi. Svojim gostima nudi prijemnu dvoranu s recepcijom i besplatnim WiFi-em, restoran s vanjskom terasom, bar i snack bar, frizerski salon, trgovine i dizala. U vanjskom djelu hotela nalazi se bazen s terasom za sunčanje i ležaljkama, te snack bar. Za opuštanje su na raspolaganju fitness, pikado, vaterpolo, stolni tenis i turska kupelj, a uz nadoplatu još i saune, masaže i ostale usluge spa centra, te razni sportovi na vodi na plaži.
All inclusive: Zajutrak, ručak i večera. Mogućnost kasnijeg doručka. Popodnevna kava, čaj i keksi, juha u ponoć. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10. do 23. sata. Dnevna i večernja animacija, mini klub za djecu od 4 do 12 godine u prijepodnevnim satima, te mini disco.
Smještaj: U modernom stilu opremljene sobe imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, klima uređaj, sef uz najam, telefon, TV, mini bar i balkon.
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i buffet večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja