Država
Belek - Hotel BELCONTI 5* Belek - Hotel BELCONTI 5* Belek - Hotel BELCONTI 5*

Belek - Hotel BELCONTI 5*

Mediteran
Belek

7 dana, avionom

cijena od 5.767 kn

26.10., 02.11.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

UAI

Ukratko

Obiteljima ugodan hotelski kompleks nalazi su u borovoj šumi neposredno uz dugu, ravnu pješčano-šljunčanu plažu i 2 km od centra mjesta Belek s brojnim trgovinama, barovima i restoranima. U blizini se nalaze i brojna golf igrališta.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
26.10.20175767 kn1. otrok: od 7 Do 12 leta - cena: 3981 €,1. otrok: od 2 Do 7 leta - cena: 1532 €
02.11.20175767 kn1. otrok: od 7 Do 12 leta - cena: 3981 €,1. otrok: od 2 Do 7 leta - cena: 1532 €

Opis

Položaj: Obiteljima ugodan hotelski kompleks nalazi su u borovoj šumi neposredno uz dugu, ravnu pješčano-šljunčanu plažu i 2 km od centra mjesta Belek s brojnim trgovinama, barovima i restoranima. U blizini se nalaze i brojna golf igrališta.
Ponuda: Hotelski resort, obnovljen 2012. godine s ukupno 596 soba, koje se nalaze u peterokatnoj glavnoj zgradi i trokatnim depadansama, ima prijemnu dvoranu s recepcijom, WiFi-em i internet kutkom, četiri panoramska dizala, glavni restoran, dva à la carte restorana, više barova, trgovine, konferencijsku dvoranu i wellness centar. Na vrtu se nalaze amfiteatar, gdje se navečer odvijajo razne priredbe, veliki bazen s odvojenim djelom za djecu, tobogani i terasa za sunčanje. Besplatne ležaljke i suncobrani uz bazen i na plaži. Besplatna upotreba ručnika za kupanje.
Ultra all inclusive: Zajutrak, ručak i večera. Razne zakuske tokom dana, popodne kava, čaj i pecivo, sladoled u određeno vrijeme i midnight snack. Lokalno vino, točeno pivo i bezalkoholna pića uz obroke, te razna lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, koja su dostupna od 11. do 2. sata u barovima koji su otvoreni u tom trenutku. Za rekreaciju i opuštanje hotel nudi aerobik, fitness, pikado, košarku, streličarstvo, gađanje iz zračne puške, vaterpolo, aqua aerobik, stolni tenis, minigolf, odbojku na pijesku, vožnju pedalinama, te tursku kupelj, saunu i parnu kupelj. Uz nadoplatu su na raspolaganju više tenis terena na tvrdoj podlozi, biljar, razni sportovi na vodi na plaži i različiti tretmani opuštanja i uljepšavanja u wellness & spa centru. Animacijski program i sportske igre tokom dana, večernje predstave u amfiteatru i povremeno živa glazba.
Smještaj: Lijepo opremljene dvokrevetne sobe nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima i imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, sef, klima uređaj, telefon, TV, besplatni WiFi, minibar, te balkon ili terasu. Obiteljske sobe su opremljene jednako, ali su veće i imaju odvojeni spavaći dio za djecu.
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i buffet večera. 

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja