Država
Lassi - Hotel KARAVADOS BEACH 3* Lassi - Hotel KARAVADOS BEACH 3* Lassi - Hotel KARAVADOS BEACH 3*

Lassi - Hotel KARAVADOS BEACH 3*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 3.034 kn

24.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

N

Ukratko

Hotel kojeg čine pet objekata smješten je na jugu otoka, približno 2 km od manjeg mjesta Karavados. Malo izdvojen, smješten usred zelenih brežuljaka, hotel je kao stvoren za goste koji na odmoru, prije svega, žele mir i opuštanje. U blizini je nekoliko prelijepih uvala s pješčanim plažama, a do prve je samo 300 m. Glavni grad Argostoli udaljen je 12 km, a do njega se možete odvesti besplatnim hotelskim autobusom dva puta tjedno. Zbog izdvojenog položaja preporučujemo najam automobila.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
24.09.20173034 kn

Opis

Položaj: Hotel kojeg čine pet objekata smješten je na jugu otoka, približno 2 km od manjeg mjesta Karavados. Malo izdvojen, smješten usred zelenih brežuljaka, hotel je kao stvoren za goste koji na odmoru, prije svega, žele mir i opuštanje. U blizini je nekoliko prelijepih uvala s pješčanim plažama, a do prve je samo 300 m. Glavni grad Argostoli udaljen je 12 km, a do njega se možete odvesti besplatnim hotelskim autobusom dva puta tjedno. Zbog izdvojenog položaja preporučujemo najam automobila.
Ponuda: U dvokatnoj glavnoj zgradi nalazi se recepcija s mogućnošću najma sefa, dizalo, ugodan dnevni prostor sa TV i internet kutkom, besplatan WiFi, suvenirnica, minimarket, bar i restoran u kojem poslužuju i tipične otočke specijalitete. U lijepo uređenom vrtu, okrenutom prema moru, nalazi se bazen s odvojenim dijelom za djecu, pool bar i terasa za sunčanje, na kojoj je vrlo ugodno sjediti i navečer, ponekad i uz glazbu. Hotel ima još dječje igralište, stolove za stolni tenis, igrališta za tenis i košarku, šah na otvorenom i stolove za kartanje. Uz nadoplatu, na raspolaganju su biljar i stolni nogomet.
Smještaj: Sobe su namještene u tradicionalnom stilu i imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, telefon, glazbenu liniju, TV, hladnjak i balkon s pogledom na more. Studiji u ostalim objektima su jednako namješteni, s tim da imaju još i kuhinjsku nišu i balkon s pobočnim pogledom na more. Mogućnost najma klima uređaja sa samostalnim podešavanjem.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet zajutrak, večeru poslužuju. Ukusna domaća kuhinja.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja