Država
Midoun - Hotel FIESTA BEACH 4* Midoun - Hotel FIESTA BEACH 4* Midoun - Hotel FIESTA BEACH 4*

Midoun - Hotel FIESTA BEACH 4*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 4.759 kn

25.10., 01.11.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

AI

Ukratko

Etablirani hotelski kompleks s ugodnim i živahnim ozračjem, nalazi se tik uz prekrasnu pješčanu plažu. Do glavnog grada Houmt Souka ima 18 km, a do drugog najvećeg mjesta Midouna, 5 km.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
25.10.20174759 kn
01.11.20174759 kn

Opis

Položaj: Etablirani hotelski kompleks s ugodnim i živahnim ozračjem, nalazi se tik uz prekrasnu pješčanu plažu. Do glavnog grada Houmt Souka ima 18 km, a do drugog najvećeg mjesta Midouna, 5 km.
Ponuda: Hotel, arhitektonski izgrađen u stilu tradicionalnog otočkog sela, ima prijemnu dvoranu s recepcijom i besplatnim WiFi-em, spa centar, frizerski salon, glavni restoran, dva à la carte restorana, centralni bar, dva pool bara, beach bar, kavanu u maurskom stilu, diskoteku, trgovinicu, butik, središnji bazen, bazen s velikim toboganima, dječji bazen s malim toboganima, bazen za opuštanje, unutarnji bazen i unutarnji bazen s termalnom vodom. Za sport i rekreaciju na raspolaganju su: aqua aerobik, aerobik, tenis, minigolf, stolni tenis, strijeljaštvo, windsurfing, pedaline, kajaci, a uz nadoplatu još i biljar, stolni nogomet, jahanje i motorizirani sportovi na vodi na plaži.
All inclusive: Doručak, ručak i večera. Mogućnost kasnijeg doručka. Uz prethodnu najavu, jednom tijekom boravka, mogućnost večere u mediteranskom restoranu i restoranu sa specijalitetima sa žara. Popodnevni i midnight snackovi. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, coctaili, kava i čaj. Sportska ponuda kako je navedeno. Besplatne ležaljke i suncobrani uz bazene i na plaži. Besplatna upotreba ručnika za kupanje. Dnevna i večernja animacija za odrasle i djecu.
Smještaj: Udobno opremljene standardne sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, klima uređaj, sef, telefon, TV, hladnjak i balkon ili terasu. Obiteljske sobe su jednako opremljene, ali dosta veće, te imaju dvije spavaće sobe odvojene kliznim vratima.
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i buffet večera sa show cookingom.
Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja