Država
Midoun - Hotel SUNCONNECT DJERBA AQUA 4* Midoun - Hotel SUNCONNECT DJERBA AQUA 4* Midoun - Hotel SUNCONNECT DJERBA AQUA 4*

Midoun - Hotel SUNCONNECT DJERBA AQUA 4*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 4.004 kn

25.10., 01.11.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

AI

Ukratko

Popularni hotelski kompleks u velikom parku rasprostire se tik uz prekrasnu pješčanu plažu. Glavna hotelska zgrada, izgrađena u tipičnom, otočkom maurskom stilu, udaljena je 300 m od mora.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
25.10.20174112 kn1. otrok: od 2 Do 12 leta - cena: 1532 €
01.11.20174004 kn1. otrok: od 2 Do 12 leta - cena: 1532 €

Opis

Položaj: Popularni hotelski kompleks u velikom parku rasprostire se tik uz prekrasnu pješčanu plažu. Glavna hotelska zgrada, izgrađena u tipičnom, otočkom maurskom stilu, udaljena je 300 m od mora. U neposrednoj blizini hotela su golf igralište i casino.
Ponuda: Hotel s 261 sobom u glavnoj zgradi, više bungalova i depandansi ima prijemnu dvoranu s recepcijom, besplatni WiFi, bankomat, više konferencijskih dvorana, glavni restoran, à la carte restoran, više barova, kavanu u maurskom stilu, minimarket, dva bazena (od kojih jedan s toboganom), dječji bazen, dječje igralište i terasu za sunčanje s ležaljkama i suncobranima. Za rekreaciju i opuštanje gosti imaju na raspolaganju: potpuno novi i najveći aqua park na Djerbi, aerobik, košarku, odbojku na pijesku, boćanje, tenis, stolni tenis, windsurfing, pedaline i kajake, a uz nadoplatu još i biljar, najam brdskih bicikala, jahanje i spa centar.
All inclusive: Doručak, ručak i večera u glavnom restoranu. Mogućnost kasnijeg doručka od 10.00 do 11.00. Razne zakuske od 16.30. do 17.30. Jednom tijekom boravka, uz prethodnu rezervaciju, mogućnost večere u à la carte restoranu. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kava, čaj od 9. do 24. sata. Sportska ponuda kako je navedeno. Besplatne ležaljke i suncobrani uz bazene i na plaži. Besplatna upotreba ručnika za kupanje. Dnevna i večernja animacija za odrasle i djecu.
Smještaj: Standardne sobe imaju kupaonicu s kadom, WC, sušilo za kosu, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, sef, TV, telefon, besplatni WiFi i balkon. Superior sobe su jednako opremljene, ali se nalaze u depadansi bliže plaži. Dupleksi su opremljeni jednako, ali na dva kata, odvojeni stepenicama. Junior i obiteljski suiti su također jednako opremljeni, s time da junior suiti imaju dodatno još i dnevni kutak, a obiteljski suiti dnevni kutak i odvojenu spavaću sobu. Na upit vam možemo rezervirati i apartmane u vilama, koji se sastoje od dnevnog prostora s kuhinjskim kutkom, dvije odvojene spavaće sobe od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu i WC.
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i buffet večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja