Država
Afiartis - Apartmani KALIMERA 3* Afiartis - Apartmani KALIMERA 3* Afiartis - Apartmani KALIMERA 3*

Afiartis - Apartmani KALIMERA 3*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 3.889 kn

05.10.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

N

Ukratko

Noviji apartmani okruženi omanjim vrtom, leže na osami, u zaselku Afiartis, samo 150 m od zaljeva Devil's Bay. Najbliža taverna je udaljena 400 m, a do glavnog grada udaljenog 15 km može se doći samo unajmljenim prijevoznim sredstvom ili taxijem.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
05.10.20183889 kn

Opis

Položaj: Noviji apartmani, okruženi malim vrtom, smješteni su u samom zaseoku Afiartis, samo 100 metara od Devil's Bay. Do najbliže konobe je 400 m, a glavni grad, do kojeg obično možete stići samo uz najam automobila ili taksija, udaljen je 12 km.
Ponuda: Nekoliko sati dnevno otvorena mini-recepcija s besplatnim WiFi mrežom i aparatom za piće, te igralište za djecu.
Smještaj: Studiji imaju kupaonicu s tušem, WC-om, telefonom, TV, kombiniranim dnevnim boravkom za spavanje s dva ležaja, kuhinjom s aparatom za kavu i balkonom. Mogućnost iznajmljivanja samostalno podesivog klima uređaja i sefa. Apartmani su jednako opremljeni, imaju kupaonicu s kadom, dvije odvojene sobe i dodatni kauč na kojem mogu spavati dvije osobe. Na upit možemo vam rezervirati i prostrani apartman, obnovljen u karpatskom stilu 2014. godine, s četiri normalna kreveta, modernom kuhinjom i terasom. Čišćenje i mijenjanje ručnika šest puta tjedno, mijenjanje posteljine dva puta tjedno.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet zajutrak, kojeg poslužuju u sobi odnosno na balkonu ili terasi.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja