Država
Agios Georgios - Hotel LABRANDA SANDY BEACH RESORT 4*

Agios Georgios - Hotel LABRANDA SANDY BEACH RESORT 4*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 5.636 kn

04.09., 11.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

AI

Ukratko

Ambiciozno osmišljen hotelski kompleks rasprostire se tik uz prekrasnu, sa zlatožutim pijeskom posutu, plažu Issos. Do mjesta Agios Georgios, gdje je nekoliko trgovinica, lokala, taverni, barova i restorana ima 200 m, a do glavnog grada Krfa 30 km.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
04.09.20187123 kn
11.09.20185636 kn

Opis

Položaj: Ambiciozno osmišljen hotelski kompleks rasprostire se tik uz prekrasnu, sa zlatožutim pijeskom posutu, plažu Issos. Do mjesta Agios Georgios, gdje je nekoliko trgovinica, lokala, taverni, barova i restorana ima 200 m, a do glavnog grada Krfa 30 km.
Ponuda: Prostran hotelski kompleks sa čak 640 soba, koncipiran u više različitih zgrada, ima prijemnu dvoranu s recepcijom, sobu za prtljagu, internet kutak, WiFi u zajedničkim prostorima, suvremeni konferencijski centar, minimarket, draguljarnicu, suvenirnicu, glavni restoran Terrace, restoran Olive Tree, à la carte restoran uz plažu Seaside, glavni bar Andromeda, pool bar Orion, bar uz plažu Aquarius, dva bazena, dječji bazen, manji aqua park s nekoliko raznovrsnih tobogana, dječje igralište, miniklub za djecu od 4. do 12. godina, kazalište na otvorenom i više terasa za sunčanje sa suncobranima i ležaljkama. Besplatna upotreba ručnika za kupanje. Za rekreaciju i opuštanje gostima su na raspolaganju fitness, odbojka na pijesku, tenis, košarka, stolni tenis i pikado, a uz nadoplatu još i elektroničke igrice, biljar, a na plaži razni sportovi na vodi.
All inclusive: Doručak, ručak i večera u glavnom restoranu Terrace ili u restoranu Olive Tree. Točeno pivo, domaće vino, osvježavajuća bezalkoholna pića, voda, čaj i filter kava uz ručak i večeru. Točeno pivo, domaće vino, likeri, brandy, žestoka pića, osvježavajuća bezalkoholna pića, voda, alkoholni i bezalkoholni cocktaili, filter kava, espresso i capuccino, čaj i sladoled se nude u barovima Andromeda, Orion i Aquarius. Prvi se otvara u 10 sati, zadnji zatvara u 23 sata. Sportska ponuda kako je navedeno. Dnevna i večernja animacija.
Smještaj: Sve standardne sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, telefon, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, TV, DVD-player, sef uz najam, hladnjak i balkon ili terasu. Deluxe sobe su opremljene jednako, ali su novije. Obiteljske sobe su istovjetno opremljene, s tim da imaju dnevni prostor i jednu ili dvije odvojene spavaonice.
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja