Država
Agios Ioannis - Hotel AQUALAND RESORT 4* Agios Ioannis - Hotel AQUALAND RESORT 4* Agios Ioannis - Hotel AQUALAND RESORT 4*

Agios Ioannis - Hotel AQUALAND RESORT 4*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 5.575 kn

11.09., 18.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

AI

Ukratko

Hotel se nalazi u unutrašnjosti otoka, pokraj najvećeg aqua parka na Krfu i u tom dijelu Mediterana. Najbliže mjesto Agios Ioannis nalazi se samo 1 km od hotela, a glavni grad Krf udaljen je 7 km. Hotel je okružen s brojnim prekrasnim plažama, kao što su Glyfada, Ermones i Myrtiotitsa, udaljenih približno 5 km.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
11.09.20185667 kn1. otrok: od 2 Do 14 leta - cena: 1994 €
18.09.20185575 kn1. otrok: od 2 Do 14 leta - cena: 1994 €

Opis

Položaj: Hotel se nalazi u unutrašnjosti otoka, pokraj najvećeg aqua parka na Krfu i u tom dijelu Mediterana. Najbliže mjesto Agios Ioannis nalazi se samo 1 km od hotela, a glavni grad Krf udaljen je 7 km. Hotel je okružen s brojnim prekrasnim plažama, kao što su Glyfada, Ermones i Myrtiotitsa, udaljenih približno 5 km. Besplatni hotelski minibus vozi do grada Krfa dvaput dnevno i do plaže Glyfada jednom dnevno. U neposrednoj blizini, 3 km od hotela, je i golf igralište s 18 rupa.
Ponuda: Hotel, izgrađen u obliku tipičnog krfskog sela, nudi svojim gostima prijemnu dvoranu s recepcijom i WiFi-em, besplatni internet kutak, TV-sobu, sobu za prtljagu, minimarket, restoran, više barova, miniklub, bazen, dječji bazen, bazen s umjetnim valovima i više terasa za sunčanje sa suncobranima i ležaljkama. Besplatna upotreba ručnika za kupanje. Za rekreaciju i opuštanje na raspolaganju su dva tenis terena, košarkaško igralište, a uz nadoplatu još i biljar i elektroničke igrice.
All inclusive: Doručak, ručak i večera u glavnom restoranu. Osvježavajuća bezalkoholna pića, sokovi, voda, domaće vino i točeno pivo uz ručak i večeru. Razne zakuske od 10.30 do 12.30 i od 15.30 do 17 sati u pool baru Orion. Popodnevna kava, čaj, mlijeko i pecivo od 16 do 17.30 sati u pool baru Orion. Sladoled od 10 do 18 sati u pool baru Orion. Osvježavajuća bezalkoholna pića, sokovi, voda, domaće vino, točeno pivo, lokalna žestoka pića, pet alkoholnih cocktaila, dva bezalkoholna cocktaila, kava, čaj, vruća čokolada u pool baru Orion od 10 do 18 sati, a u glavnom baru Pegasus od 18 do 23 sata, te u baru Cinema od 20 do 23 sata. Sportska ponuda kako je navedeno. Dnevna i večernja animacija. Besplatni neograničen ulaz u najveći aqua park na otoku, koji ima 38 raznovrsnih tobogana, 24 m visok tobogan »slobodni pad«, 180 m dugu rijeku za rafting, 350 m dugu slow river, gusarski brod s bazenom, više barova, trgovina, sportskih igrališta i dječjih sprava za igranje.
Smještaj: Sve sobe imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, telefon, sef uz najam, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, hladnjak i balkon ili terasu. Obiteljske sobe tipa A su opremljene jednako, s time da imaju još kuhinjsku nišu i djelomično odvojen dnevni kutak sa sofom na razvlačenje. Obiteljske sobe tipa B su istovjetno opremljene, također imaju kuhinjsku nišu, ali imaju još dodatno jednu spavaću sobu. Obiteljske sobe tipa C, jednako opremljene, imaju kuhinjsku nišu, u prizemlju se nalazi dnevni prostor i vratima odvojena spavaća soba, a na gornjoj etaži još jedna spavaća soba.
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja