Država
Amopi - Hotel AMOPI BAY 3* Amopi - Hotel AMOPI BAY 3* Amopi - Hotel AMOPI BAY 3*

Amopi - Hotel AMOPI BAY 3*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 5.613 kn

05.10.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

NZ

Ukratko

Hotel s velikim brojem stalnih gostiju leži na jednom od najljepših predjela Amopia, a udaljen je od plaže 250 m. Autobusna stanica za prijevoz do 8 km udaljenog glavnog grada nalazi se ispred hotela.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
05.10.20185613 kn

Opis

Položaj: Hotel s velikim brojem stalnih gostiju leži na jednom od najljepših predjela Amopia, a udaljen je od plaže 250 m. Autobusna stanica za prijevoz do 8 km udaljenog glavnog grada nalazi se ispred hotela.
Ponuda: Hotelski kompleks koji se sastoji od glavne zgrade na dva kata i četiri depandanse izgrađene u stilu grčkog sela, smješten je na omanjoj uzvisini koja nudi veličanstven pogled na cijeli zaljev. U glavnoj zgradi nalazi se recepcija s mogućnošću najma sefa, mini market, dnevni boravak s TV-om, internet kutak, bar i blagovaonica za zajutrak s omanjom terasom i prekrasnim pogledom na more. Vani se nalaze i omanje dječje igralište, lijep bazen s odvojenim dijelom za djecu, terasa za sunčanje s ležaljkama i suncobranima gdje je na raspolaganju i besplatni WiFi, te pool - snack bar gdje se tijekom dana mogu naručiti različite zakuske ili ručak. Jednom na tjedan, uz nadoplatu, organizira se samoposlužna večera uz jela sa žara. Mogućnost najma prijenosnog računala.
Smještaj: Ugodne sobe, obnovljene 2011. godine, imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, WiFi, TV, telefon, hladnjak, balkon ili terasu s bočnim pogledom na more.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet zajutrak.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja