Država
Amopi - Hotel SOPHIA 2* Amopi - Hotel SOPHIA 2* Amopi - Hotel SOPHIA 2*

Amopi - Hotel SOPHIA 2*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 4.505 kn

05.10.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

NZ

Ukratko

Omanji, obiteljski vođen hotel, leži u mirnom predjelu Amopia, samo 200 m udaljen od plaže, a približno 300 m od autobusne stanice i mini marketa.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
05.10.20184505 kn1. otrok: od 2 Do 12 leta - cena: 3234 €

Opis

Položaj: Omanji, obiteljski vođen hotel, leži u mirnom predjelu Amopija, samo 200 m udaljen od plaže, a približno 300 m od autobusne stanice i mini marketa.
Ponuda: U dvokatnom objektu se nalazi recepcija s mogućnošću najma sefa, dnevni prostor s TV kutkom i besplatnim WiFi-em, blagovaonica za zajutrak s terasom i bar, gdje se preko dana mogu naručiti manje zakuske. Sve, a naročito djecu, oduševit će prekrasan bazen u vrtu s terasom na kojoj su ležaljke i suncobrani, te pool bar gdje se jednom tjedno uz nadoplatu organizira večera s jelima sa žara.
Smještaj: Standardne sobe su nešto manje, ali su ugodno namještene, te imaju kupaonicu s tušem, WC, telefon, besplatni WiFi i balkon ili terasu. Superior sobe su jednako opremljene s tim da su bile godine 2011. djelomično obnovljene, te dodatno imaju još TV i sušilo za kosu. Uz nadoplatu možete unajmiti hladnjak i klima uređaj sa samostalnim podešavanjem.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet zajutrak. 

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja