Država
Argostoli - Hotel MIRABEL 3* Argostoli - Hotel MIRABEL 3* Argostoli - Hotel MIRABEL 3*

Argostoli - Hotel MIRABEL 3*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 4.913 kn

30.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

NZ

Ukratko

Obiteljski vođen hotel, leži u centru Argostolia, samo 150 m od promenade. Nadomak hotelu je središnji gradski trg, gdje je, posebno u večernjim satima, ugodno sjesti u jedan od odličnih restorana, slastičarnica ili u neki od lokala, te nastaviti zabavu u nekom od mnogobrojnih noćnih klubova.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
30.09.20184913 kn1. otrok: od 2 Do 12 leta - cena: 3280 €

Opis

Položaj: Obiteljski vođen hotel, leži u centru Argostolia, samo 150 metara od promenade. Nadomak hotelu je središnji gradski trg, gdje je, posebno u večernjim satima, ugodno sjesti u jedan od odličnih restorana, slastičarnica ili u neki od lokala, te nastaviti zabavu u nekom od mnogobrojnih noćnih klubova. Glazba, odnosno žamor iz okolnih lokala, može smetati one koji na počinak odlaze prije ponoći; iz tog razloga hotel se pobrinuo za dobru zvučnu izolaciju - dvostruka stakla. Do prekrasnih plaža u predjelu Lassi, koje su od hotela udaljene približno 4 kilometra, možete doći lokalnim autobusom ili taxijem, a odvažniji mogu prošetati približno 45 minuta.
Ponuda: Hotel s ugodnim ozračjem, ima udoban dnevni boravak s besplatnim internet kutkom, besplatni WiFi, recepciju, TV kutak, bar i blagovaonicu za zajutrak.
Smještaj: Sobe imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, telefon, TV, besplatni WiFi, sef, hladnjak, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem i balkon.
Obroci: Kontinentalni zajutrak kojeg poslužuju.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja