Država
Bali Beach Stay Bali Beach Stay Bali Beach Stay Bali Beach Stay Bali Beach Stay Bali Beach Stay Bali Beach Stay

Bali Beach Stay

Daleka putovanja

10 dana,

cijena od 4.490 kn

29.03.,


Kompas Zagreb d.d.

Organizator putovanja: Kompas Zagreb d.d.

014811 536

http://www.kompas.hr

kompas@kompas.hr


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Osnovne informacije o putovanju

Tip putovanja: Putovanje avionomBroj dana: 10

Program putovanja:

1. dan : ZAGREB - DOHAPolijetanje zrakoplova iz Zračne luke Zagreb u 09.45 sati za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways). Preporuka je da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Dohu u 16.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja prema Denpasaru (Bali) na liniji QR964 u 17.10 sati.2. dan : DOHA - BALIDolazak na otok Bali na kojem se nalazi zračna luka Denpasar (Ngurah Rai International Airport) u 08.10 sati po lokalnom vremenu. Organizirani prijevoz do izabranog hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.3 - 8. dan : BALIBoravak u izabranom hotelu na osnovi 7 noćenja s doručkom. Odlazak na izlete uključene u program tijekom boravka na Baliju (2 cjelodnevna i 1 poludnevni).9. dan : BALI - DOHAOdjava iz hotela te slobodno vrijeme do organiziranog transfera u zračnu luku (do polaska transfera, prtljagu možete ostaviti na za to predviđenom mjestu u dogovoru s recepcijom hotela). Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dohu u 18.45 sati na liniji QR963 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 23.20 sati po lokalnom vremenu.10. dan : DOHA - ZAGREBNastavak leta za Zagreb u 01.55 sati na liniji QR215 (Qatar Airways). Dolazak u Zagreb predviđen je u 07.00 sati po lokalnom vremenu.

Ostale informacije o putovanju:

Cijena uključuje- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema rasporedu letova navedenom u programu putovanja
- transfer od zračne luke do hotela na Baliju i natrag
- smještaj u izabranom hotelu na osnovi 7 noćenja s doručkom na Baliju
- 3 izleta (2 cjelodnevna i 1 poludnevni)
- uslugu lokalnog agenta
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
Cijena ne uključuje- zrakoplovne pristojbe 2.490 kn (obavezna doplata kod prijave, podložne promjenama od strane zrakoplovne kompanije)
- dodatne usluge, obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno
- ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda
- putno osiguranje.
Obavezne doplate po osobi- zrakoplovne pristojbe 2.490 kn (plaćanje prilikom prijave, podložne promjenama)Korisne informacijeIZLETI:

KINTAMANI, cjelodnevni izlet, 8 sati
Uključuje: predstavljanje tradicionalnog plesa Barong i Kris koji simboliziraju borbu dobra i zla, posjet selu Celuk u kojem se mogu povoljno kupiti proizvodi od srebra i zlata, selu Mas u kojem se proizvode tradicionalni suveniri od drveta (balinežanske maskote), selo Kintamani iz kojeg se pruža veličanstven pogled na vulkan Batur, te sveti izvor Tampak Siring - lokalno stanovništvo vjeruje da izvor daruje vječnu mladost.

MISTIKA ISTOČNOG BALIJA, cjelodnevni izlet, 9 sati
Uključuje: posjet Kamenuhu, selo drvodjelja, Klungkungu – drvenom kraljevskom gradu u kojem se nalazi izuzetni primjerci arhitekture: Ketra Ghosa (sudnica), Hram Besakih smješten u podnožju najvišeg i najsvetijeg vulkana (3.142 m) na Baliju, Bukit Jambul i Tenganan, jedino mjesto u Indoneziji u kojem se proizvodi tkanina “geringsing”.

NEZABORAVNI ZALAZ SUNCA, poludnevni izlet, 5 sati
Uključuje odlazak do jednog od najljepših balinežanskih hramova - kraljevskog hrama Mengwi (izgrađen 1634. god.), posjet svetoj šumi majmuna u blizini sela Alas Kedaton te posjet hramu Tanah Lot izgrađenom na vrhu stijene iz kojeg se može uživati u najljepšem zalasku sunca na svijetu!
Važne napomeneVIZA: nije potrebna. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

Moguće je napraviti individualne rezervacije u hotelima prema izboru na navedene datume uz korekciju cijene, a prema cijenama i raspoloživosti smještaja u trenutku upita.
Na cijene iz individualne ponude ne primjenjuje se first minute popust.
Prijava u hotele od 15.00 sati, odjava iz hotela do 10:00 sati.
Radi vremenskih uvjeta, izletima se može promijeniti program i satnica.
Jednokrevetna soba na upit.
Najmanji broj putnika15

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja