Država
Agia Fotini - Aparthotel ILIOXENIA 3* Agia Fotini - Aparthotel ILIOXENIA 3* Agia Fotini - Aparthotel ILIOXENIA 3*

Agia Fotini - Aparthotel ILIOXENIA 3*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 3.296 kn

18.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Trsta

Usluga

NZ

Ukratko

Veličina u jednostavnosti i osmijeh će vas dočekati čim prestupite prag hotela, kojega od šljunčane plaže s kristalno čistim morem, dijeli samo cesta.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
18.09.20183296 kn

Opis

Položaj: Veličina u jednostavnosti i osmijeh će vas dočekati čim prestupite prag hotela, kojega od šljunčane plaže s kristalno čistim morem, dijeli samo cesta. Do obližnjih mjestašca Thimiana i Neochori, gdje ćete naći tradicionalne taverne i trgovine ima 5 km, do glavnog grada Chiosa, do kojeg se možete odvesti linijskim autobusom s autobusne stanice tik ispred hotela, ima 12 km.
Ponuda: Novo obnovljeni, simpatični studiji i apartmani čistih arhitektonskih linija, nude svojim gostima prijemni prostor s TV-kutkom i besplatnim WiFi-em, blagovaonicu za doručak i bar.
Smještaj: Studiji imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, dnevno-spavaći prostor, telefon, TV, besplatni WiFi, sef, kuhinjsku nišu i balkon ili terasu. Apartmani su opremljeni jednako, s time da su veći i imaju dnevno-spavaći prostor s odvojenom spavaćom sobom. Mogućnost najma klima uređaja sa samostalnim podešavanjem. Čiščenje šest puta tjedno, mijenjanje ručnika tri puta tjedno, te posteljine dvaput tjedno.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet zajutrak.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja