Država
Kreta  subotom iz Ljubljane Kreta  subotom iz Ljubljane Kreta  subotom iz Ljubljane Kreta  subotom iz Ljubljane Kreta  subotom iz Ljubljane Kreta  subotom iz Ljubljane Kreta  subotom iz Ljubljane Kreta  subotom iz Ljubljane

Kreta subotom iz Ljubljane

Mediteran

8 dana,

cijena od 3.460 kn

28.04., 05.05., 12.05., 19.05., 26.05., 02.06., 09.06., 16.06., 23.06., 30.06., 07.07., 14.07., 21.07., 28.07., 04.08., 11.08., 18.08., 25.08., 01.09., 08.09., 15.09., 22.09., 29.09., 06.10., 13.10., 20.10., 27.10.,


Kompas Zagreb d.d.

Organizator putovanja: Kompas Zagreb d.d.

014811 536

http://www.kompas.hr

kompas@kompas.hr


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Osnovne informacije o putovanju

Tip putovanja: Putovanje avionomBroj dana: 8

Program putovanja:

Ostale informacije o putovanju:

Cijena uključuje- povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju, zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
- prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu
- autobusni prijevoz do/od odabranog objekta, osim gdje nije drugačije navedeno
(nije uključen u cijenu za hotele na sjevernom i južnom dijelu: Rethymnon/Chania/Rapaniana/Kolimbari te na jugu mjesta Agaia Galini/Matala - tu preporučujemo najam automobila ili individualni prijevoz)
- 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu,
- asistenciju predstavnika agencije u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja,
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
Cijena ne uključuje- fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
- nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
- paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!
- povratni transfer Zagreb - zrakoplovna luka Ljubljana - Zagreb 349 kn po osobi
- parkiranje u zračnoj luci Ljubljana na vanjskom parkingu oznake P2 po cijeni 350 kn za 8 dana
Neobavezne doplate po osobiPovratni transfer Zagreb - zrakoplovna luka Ljubljana - Zagreb 349 kn po osobiKorisne informacijeOSIGURANJE:
Preporučamo uplatu paketa putnog osiguranja (osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage).

POVRATNI TRANSFER ZAGREB - ZRAKOPLOVNA LUKA LJUBLJANA – ZAGREB:
Organiziramo povratni transfer za polaske zrakoplova iz Ljubljane. Molimo Vas da upit za transfer postavite prilikom rezervacije aranžmana, a informaciju o realizaciji transfera primiti ćete najkasnije 3 dana prije polaska. Vrijeme transfera će biti objavljeno u završnoj obavijesti o putovanju.

100 BESPLATNIH PARKING MJESTA:
BESPLATAN parking na vanjskom parkiralištu P2 za 8 ili 15 dana u zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani za prvih 100 PRIJAVA! Ova ponuda se odnosi na FIRST MINUTE prijave do popunjenosti kapaciteta. U kasnijim terminima za vas smo pripremili povoljnije cijene. Cijena parkiranja 8 dana za samo 350 kn (redovna cijena 510 kn); cijena parkiranja 15 dana za samo 540 kn (redovna cijena 830 kn).

DJECA:
Dijete do 2. godine putuje besplatno na charter letovima. Plaća dodatne troškove za ulaz/izlaz u/iz države (npr. viza za Tursku, Egipat).
Osnovne informacijeVAŽNO:
autobusni prijevoz do/od odabranog objekta uključen je u cijenu osim kod hotela na sjevernom dijelu Krete: Rethymnon/Chania/Rapaniana/Kolimbari - tu preporučujemo najam automobila ili individualni prijevoz
- autobusni prijevoz do/od odabranog objekta uključen je u cijenu osim kod hotela na sjevernom i južnom dijelu u sljedećim mjestima: Rethymnon/Chania/Rapaniana/Kolimbari te na jugu mjesta Agaia Galini/Matala - tu preporučujemo najam automobila ili individualni prijevoz
Važne napomeneKod chater letova, red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred polazak na putovanje, tako i na sam dan polaska. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. U hotelima s all inclusive uslugom početak usluge ovisi o itinereru zrakoplova. Min. broj putnika: 120. Ukoliko je broj putnika manji organizator zadržava pravo na promjenu mjesta polaska i povratka.
Putnik koji se prijavljuje za putovanje u inozemstvo, mora imati važeću putovnicu ili drugu odgovarajuću ispravu s kojima može ući u pojedinu zemlju. U slučaju da pojedine države uvjetuju ulazak u državu određenom vremenskom ispravnošću putne isprave prije isteka valjanosti na dan ulaska, putnik je o tim odredbama dužan sam voditi računa.
Glavni organizator putovanja je Palma travel d.o.o. , te se prodaja radi u ime i za račun organizatora Palma travel d.o.o.
Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane Palma travel d.o.o sastavni su dio programa.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja