Država
Lassi - Hotel MEDITERRANEE 4* Lassi - Hotel MEDITERRANEE 4* Lassi - Hotel MEDITERRANEE 4*

Lassi - Hotel MEDITERRANEE 4*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 6.152 kn

30.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

POL

Ukratko

Jedan od boljih hotela na otoku smješten je u mirnom predjelu Lassia, te je od glavne ulice s trgovinama i tavernama udaljen samo 200 m.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
30.09.20186152 kn1. otrok: od 2 Do 12 leta - cena: 4297 €

Opis

Položaj: Jedan od boljih hotela na otoku smješten je u mirnom predjelu Lassia, te je od glavne ulice s trgovinama i tavernama udaljen samo 200 m. Ispred hotela je predivan omanji zaljev s pješčanom plažom i bujnim zelenilom. Veće plaže – Makris i Platis Yialos udaljene su 1,5 km. Do Argostolia, udaljenog 2 km, nekoliko puta na dan prometuje lokalni autobus, a stanica je od hotela udaljena samo 100 metara.
Ponuda: Moderan hotel možda vas se neće baš dojmiti na prvi pogled, no pravu sliku o njemu steći ćete naknadno, u trenutku kad prekoračite preko njegova praga. Po ulasku očekuje nas veliko predvorje s recepcijom, TV soba, internet kutak, besplatan WiFi, tri dizala, minimarket, zlatarnica, suvenirnica, konferencijska soba, restoran i bar s terasom, gdje će vam organizirati zanimljive glazbene večeri. U lijepo uređenom vrtu nalaze se bazen s odvojenim dijelom za djecu, terasa s ležaljkama i suncobranima, pool bar, te beach bar gdje se tijekom dana nude samoposlužne zakuske. U ponudi su još tenis teren i stolni tenis. Do plaže, gdje možemo unajmiti ležaljke i suncobrane, dolazimo dizalom ili stepenicama. Besplatna upotreba ručnika za kupanje.
Smještaj: Sve sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, telefon, TV, besplatni WiFi, glazbenu liniju, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, hladnjak, sef i balkon s pogledom na more ili prema gradu.
Obroci: Američki buffet zajutrak i buffet večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja