Država
Lixouri - Hotel APOLLONION RESORT & SPA. 5* Lixouri - Hotel APOLLONION RESORT & SPA. 5* Lixouri - Hotel APOLLONION RESORT & SPA. 5*

Lixouri - Hotel APOLLONION RESORT & SPA. 5*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 5.128 kn

30.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

POL

Ukratko

Toplina ambijenta i profesionalnost osoblja hotela, koje ima cilj postati najbolje na otoku, obično je dostatno za kvalitetan odmor. Za svaki slučaj tu je i ugodan opuštajući okoliš i blizina prekrasne crvene pješčane plaže.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
30.09.20185128 kn1. otrok: od 2 Do 12 leta - cena: 1532 €

Opis

TOPLINA I KVALITETA ZA OPUŠTEN ODMOR
Toplina ambijenta i profesionalnost osoblja hotela, čija je želja postati najbolji na otoku, obično je dostatno za kvalitetan odmor. Za svaki slučaj tu je i ugodan opuštajući okoliš i blizina prekrasne crvene pješčane plaže.


Položaj:
Noviji, 2010. g. izgrađen hotel nalazi se na zapadnoj strani otoka, samo 300 m od pješčane plaže Xi poznate po prekrasno crvenoj boji pijeska i kristalno čistom Jonskom moru. Do mjesta Lixouri s brojnim tavernama,barovima i trgovinama je 7 km. Zbog lokacije hotela rezervacija je moguća jedino uz najam automobila, kojeg preuzimate i vraćate u zračnoj luci.
Ponuda: Raskošan hotel visoke kategorije s ukupno 127 soba, u nekoliko objekata okruženim prekrasnim parkom, očarat će vas odmah po dolasku gdje će vas dočekati uslužni i visoko profesionalni hotelski djelatnici. Prijemna dvorana s recepcijom osvjetljena u bojama pijeska s plaže, ispunit će vas ugodnom toplinom. Hotel ima dnevni prostor, besplatan WiFi, internet i TV kutak, dva restorana, konferencijsku dvoranu, fitness, frizerski salon, draguljarnicu, suvenirnicu, mini market, veći broj dizala, sobu za zabavu, dva dječja igrališta, tenis teren, veliki vanjski bazen, dječji bazen, pool bar i terasu s ležaljkama i suncobranima. Uz nadoplatu gostima je na raspolaganju spa centar sa saunom, jacuzzijem i različitim tretmanima za opuštanje i uživanje.
Smještaj: Moderne, prostrane deluxe sobe imaju kupaonicu s kadom, WC, sušilo za kosu, dva ogrtača, papuče, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, minibar, sef, telefon, TV i pristup internetu preko TV-a, utičnicu za pristup internetu i balkon ili terasu. Obiteljske sobe su jednako namještene, samo su koncipirane u dva nivoa, jedan ispod drugoga. Suite su jednako opremljeni s tim da imaju kupaonicu s kadom i tušem, te odvojen WC. Suite maisonette su istovjetno opremljene na dva nivoa, dvije kupaonice, jednu s kadom i jednu s tušem, te svoj vlastiti jacuzzi iz kojega možete zaplivati u poseban bazen kojega dijele 7 suite maisonetta.
Obroci: Američki buffet zajutrak i buffet večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja