Država
Lixouri - Hotel IONIAN SEA VILLAS & AQUA PARK 3* Lixouri - Hotel IONIAN SEA VILLAS & AQUA PARK 3* Lixouri - Hotel IONIAN SEA VILLAS & AQUA PARK 3*

Lixouri - Hotel IONIAN SEA VILLAS & AQUA PARK 3*

Mediteran

14 dana, avionom

cijena od 7.015 kn

23.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

AI

Ukratko

Odlično vođen hotelski kompleks srednje kategorije leži na južnom dijelu poluotoka Paliki samo 100 m od pješčane plaže Kounopetra i 7 km od mjesta Lixouri.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
23.09.20187015 kn1. otrok: od 2 Do 13 leta - cena: 1994 €,2. otrok: od 2 Do 13 leta - cena: 4620 €

Opis

Položaj: Odlično vođen hotelski kompleks srednje kategorije leži na južnom dijelu poluotoka Paliki samo 100 m od pješčane plaže Kounopetra i 7 km od mjesta Lixouri.
Ponuda: Hotelski kompleks, sastavljen od glavne zgrade i više, u bungalovskom stilu izgrađenih, pomoćnih zgrada koje su okružene s lijepim mediteranskim vrtom, ima prijemnu dvoranu s recepcijom i najmom sefova, besplatni WiFi, TV-sobu, trgovinicu, restoran, dva bara, tri bazena s terasama za sunčanje sa suncobranima i ležaljkama, manji aqua park s toboganima, dječji bazen i dječje igralište. Za sportske rekreativce na raspolaganju su tenis tereni, stolni tenis, odbojka na pijesku, mali nogomet i pikado Mogućnost najma ručnika za kupanje i dječjih kolica.
All inclusive: Doručak, ručak i večera. Čaj, kava, vruća čokolada, mlijeko, osvježavajuća bezalkoholna pića, sokovi, voda, domaće bijelo i crno vino i točeno pivo za vrijeme ručka u glavnom restoranu i čaj, kava, vruća čokolada, mlijeko, osvježavajuća bezalkoholna pića, sokovi, voda, domaće bijelo i crno vino, točeno pivo, ouzo, brandy, gin, vodka, viski i rum za vrijeme večere u glavnom restoranu. Čaj, kava, vruća čokolada, mlijeko, osvježavajuća bezalkoholna pića, sokovi, voda, domaće bijelo i crno vino, točeno pivo, ouzo, brandy, gin, vodka, viski i rum, pet alkoholnih i dva bezalkoholna coctaila u pool baru od 10. do 23. sata. Keksi, pecivo, sezonsko voće u pool baru od 10. do 18. sati. Sladoled u pool baru od 10. do 18. sati i u glavnom restoranu od 12.30 do 14. te od 19. do 21.30 sati. Besplatni ulaz u Aqua Park. Sportska ponuda kako je navedeno. Joga, aqua aerobik, vaterpolo, košarka u vodi s animatorima. Povremene tematske večeri sa živom glazbom i plesom.
Smještaj: Udobno opremljene sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, telefon, besplatni WiFi, TV, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, hladnjak, kuhalo za kavu ili čaj, te balkon sa bočnim pogledom na more. Maisonette su jednako opremljene, ali su prostranije, te kako je to već za njih i uobičajeno, na dvije etaže povezane sa stepenicama
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja