Država
Milano busom s Veronom i Padovom - 3 dana, autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke Milano busom s Veronom i Padovom - 3 dana, autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke Milano busom s Veronom i Padovom - 3 dana, autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke Milano busom s Veronom i Padovom - 3 dana, autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Milano busom s Veronom i Padovom - 3 dana, autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Europska putovanja

3 dana,

cijena od 1.045 kn

02.11., 23.11.,


Kompas Zagreb d.d.

Organizator putovanja: Kompas Zagreb d.d.

014811 536

http://www.kompas.hr

kompas@kompas.hr


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Osnovne informacije o putovanju

Tip putovanja: Putovanje autobusomBroj dana: 3

Program putovanja:

1. dan : ZAGREB - KARLOVAC - RIJEKA - VERONA - MILANOPolazak autobusa u 5.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-506)*. Vožnja preko Slovenije i Italije s kraćim stajanjima na putu. Po dolasku u Veronu slijedi razgled najromantičnijeg grada u Italiji, barem prema najpoznatijem ljubavnom paru u povijesti: Arena, Piazza Bra, Via Mazzini, Julijina kuća, Piazza delle Erbe… Slobodno vrijeme za osobne programe. Nastavak vožnje do Milana. Smještaj u hotel i noćenje.

*moguć polazak iz Karlovca s Autobusnog kolodvora u 6.00 sati i iz Rijeke (obavezno napomenuti kod prijave) s benzinske postaje Vrata Jadrana - sjever u 7.30 sati .
2. dan : MILANONakon doručka odlazak na razgled Milana i njegovih znamenitosti: La Scala, jedna od najslavnijih opernih kuća u svijetu, katedrala Duomo, dvorac obitelji Sforza, crkva sv. Marije Milostive u kojoj se čuva mural "Posljednje večere" Leonarda da Vincia (posjet moguć isključivo uz prethodnu najavu - vidjeti pod napomenama) te Galleria Vittorio Emanuele. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe. Uz uobičajeni shopping u jednoj od svjetskih prijestolnica mode, svakako nađite vrijeme i za pravi talijanski cappuccino. Povratak u hotel i noćenje.3. dan : MILANO - PADOVA - RIJEKA - KARLOVAC - ZAGREBDoručak i odjava iz hotela. Polazak prema Padovi, sveučilišnom gradu burne povijesti gdje su čuveni toskanski umjetnici Giotto i Donatello ostavili neka od svojih najboljih djela. Razgled grada: Cappella degli Scrovegni, Chiesa, crkva sv. Antuna Padovanskog te odlazak do crkve Leopolda Mandića, drugog kanoniziranog hrvatskog sveca. Kraće slobodno vrijeme te nastavak putovanja preko Rijeke do Zagreba. Dolazak u Zagreb se očekuje u večernjim satima.

Ostale informacije o putovanju:

Cijena uključuje- prijevoz autobusom prema programu
- 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3* (okolica Milana/Verone)
- razglede prema programu
- pratitelja na putovanju
- jamčevinu i troškove organizacije putovanja.
Cijena ne uključuje- doplatu za jednokrevetnu sobu 400 kn
- doplatu za boravišnu pristojbu cca 2 Eur po noćenju ovisno o hotelu (plaćanje na licu mjesta)
- ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta).
Korisne informacijeRazgled "Posljednje večere" moguć jedino uz posebnu najavu prije polaska na www.vivatickets.it..
Informativna cijena ulaznice 6,50 Eur + trošak rezervacije,
Najmanji broj putnikaNajmanji broj putnika: 40

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja