Država
Agios Ioannis - Hotel BELVEDERE 3* Agios Ioannis - Hotel BELVEDERE 3* Agios Ioannis - Hotel BELVEDERE 3*

Agios Ioannis - Hotel BELVEDERE 3*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 3.534 kn

18.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

AI

Ukratko

Hotel se nalazi u predjelu Agios Ioannis Peristeron, 3 km južno od živahnog seoca Benitses. Od manje šljunčane plaže dijeli ga samo cesta. Ispred hotela je autobusna stanica s koje se možete lokalnim autobusom odvesti do glavnog grada, udaljenog 16 km.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
18.09.20183534 kn

Opis

Položaj: Hotel se nalazi u predjelu Agios Ioannis Peristeron, 3 km južno od živahnog seoca Benitses. Od manje šljunčane plaže dijeli ga samo cesta. Ispred hotela je autobusna stanica s koje se možete lokalnim autobusom odvesti do glavnog grada, udaljenog 16 km.
Ponuda: Hotelski kompleks, djelomično obnovljen 2011. godine, nudi prijemnu dvoranu s recepcijom sa sefovima i besplatnim WiFi-em, dva dizala, restoran, lobby bar, pool bar, bazen, terasu sa suncobranima i ležaljkama, te parkiralište.
All inclusive: Doručak, ručak i večera. Lokalno vino, točeno pivo, gin, tequila, brandy, vodka, rum, ouzo, osvježavajuća bezalkoholna pića i sokovi, sladoled, slastice, razne zakuske, kava i čaj. Povremena dnevna animacija.
Smještaj: Comfort sobe imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, TV, telefon, mini hladnjak, klima uređaj i balkon. Standardne sobe su opremljene jednako s time da su obnovljene. Superior sobe su također jednako opremljene, ali prostranije, imaju udobnije krevete, te balkon s direktnim panoramskim pogledom na more.
Obroci: Američki buffet zajutrak, buffet ručak i buffet večera.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja