Država
Pigadia - Hotel ALIMOUNDA MARE 5* Pigadia - Hotel ALIMOUNDA MARE 5* Pigadia - Hotel ALIMOUNDA MARE 5*

Pigadia - Hotel ALIMOUNDA MARE 5*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 6.122 kn

05.10.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

POL

Ukratko

Svijet lagode, elegancije i grčke gostoljubivosti. Blizu grada, a tik uz plažu. U prekrasnom pogledu na modro Egejsko more možete svaki dan iznova uživati s vašeg balkona.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
05.10.20186122 kn1. otrok: od 2 Do 13 leta - cena: 1532 €

Opis

SMION POKUŠAJ HARMONIJE SUVREMENOSTI I IZVORNOSTI
Svijet lagode, elegancije i grčke gostoljubivosti. Blizu grada, a tik uz plažu. U prekrasnom pogledu na modro Egejsko more možete svaki dan iznova uživati s vašeg balkona.


Položaj: Noviji hotel, izgrađen 2011. godine, nalazi se uz 3 km dugu pješčanu plažu, u predgrađu glavnog grada Pigadije.
Ponuda: Luksuzan hotel na pet katova s 244 sobe i suita ima prijemnu dvoranu s recepcijom, veći broj dizala, lounge bar, restoran, a la carte restoran, konferencijsku dvoranu, sobu za biljar, tenis igralište, stolni tenis, fitness, suvenirnicu, WiFi, a uz nadoplatu gostima je na raspolaganju spa centar sa saunom, jacuzzi, te salon za uljepšavanje. Besplatne ležaljke i suncobrani uz bazen i na plaži. Besplatna upotreba ručnika za kupanje. Nekoliko puta tjedno navečer živa glazba.
Smještaj: Suvremeno opremljene sobe imaju kupaonicu s kadom, WC, sušilo za kosu, kupaće ogrtače, papuče, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, telefon, TV, sef, mini-hladnjak, kuhalo za kavu ili čaj, priključak za internet i balkon s pobočnim ili direktnim pogledom na more. Junior suite su jednako opremljeni, s time da imaju i aparat za espresso, te su malo prostraniji, naime imaju i kutak za sjedenje, te nude pogled na pokrajinu. Na upit, možemo vam rezervirati i Executive suite.
Obroci: Američki buffet zajutrak i buffet večera sa show cooking-om. Mogućnost zamjene večere za ručak. 

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja