Država
Pigadia - Hotel BLUE BAY 2* Pigadia - Hotel BLUE BAY 2* Pigadia - Hotel BLUE BAY 2*

Pigadia - Hotel BLUE BAY 2*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 3.627 kn

05.10.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

NZ

Ukratko

Hotel u Pigadiji, izgrađen u tradicionalnom stilu, samo cestica odvaja od duge pješčane plaže, koja se u dužini od nekoliko kilometara prostire do samog grada Pigadie. Najbliža trgovina i veći broj taverni nalaze se u neposrednoj blizini hotela, a do centra grada približno ima 800 m.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
05.10.20183627 kn

Opis

Položaj: Hotel u Pigadiji, izgrađen u tradicionalnom stilu, samo cestica odvaja od duge pješčane plaže, koja se u dužini od nekoliko kilometara prostire do samog grada Pigadije. Najbliža trgovina i veći broj taverni nalaze se u neposrednoj blizini hotela, a do centra grada približno ima 800 m.
Ponuda: Gostima je na raspolaganju recepcija, besplatni WiFi, dizalo, dnevni prostor s TV i internet kutkom, blagovaonica za zajutrak i bar koji je otvoren do jedan sat iza ponoći, ponekad i duže. Iza hotela nalazi se lijep bazen s odvojenim djelom za djecu, snack bar, te terasa s ležaljkama i suncobranima gdje se jednom tjedno organizira večera s jelima sa žaru, uz nadoplatu. U blizini bazena je i dječje igralište.
Smještaj: Nešto manje sobe imaju kupaonicu s tušem, WC, telefon, glazbeni kanal, sušilo za kosu, TV, besplatni WiFi, hladnjak i balkon. Možete unajmiti sef i klima uređaj sa samostalnim podešavanjem.
Obroci: Obogaćen kontinentalni buffet zajutrak. 

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja