Država
Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay Seychelles Beach Stay

Seychelles Beach Stay

Daleka putovanja

9 dana,

cijena od 5.990 kn

28.11., 22.02., 15.03.,


Kompas Zagreb d.d.

Organizator putovanja: Kompas Zagreb d.d.

014811 536

http://www.kompas.hr

kompas@kompas.hr


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Osnovne informacije o putovanju

Tip putovanja: Putovanje avionomBroj dana: 9

Program putovanja:

1. dan : Zagreb - DohaPolijetanje zrakoplova iz zagrebačke zračne luke „Pleso“ u 18.20 sati za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) Preporuka je da na prijavu za let dođete dva sata prije polijetanja zrakoplova.2. dan : Doha - Sejšeli (Otok Mahe)Dolazak u Dohu u 1.40 sati. Nastavak putovanja u 2.45 sati na liniji QR678 (Qatar Airways). Dolazak na otok Mahé na kojem se nalazi glavna zračna luka na Sejšelima (Seychelles International Airport) u 8.50 sati. Organizirani prijevoz do izabranog hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.3 - 7. dan : SejšeliBoravak u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja prema usluzi po izboru. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete tijekom boravka na Sejšelima (za detaljne informacije obratite se prodajnom mjestu).8. dan : Sejšeli - DohaOdjava iz hotela te slobodno vrijeme do organiziranog transfera u zračnu luku (do polaska transfera, prtljagu možete ostaviti na za to predviđenom mjestu u dogovoru s recepcijom hotela). Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dohu u 19.25 sati na liniji QR679 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 23.30 sati.9. dan : Doha - ZagrebNastavak leta za Zagreb na liniji QR217 u 06:35 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 10:40 sati.

Ostale informacije o putovanju:

Cijena uključuje- prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema rasporedu letova navedenom u programu putovanja,
- grupni transfer od zračne luke do hotela na Sejšelima i natrag,
- smještaj u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s doručkom na Sejšelima (mogućnost nadoplate za polupansion i puni pansion),
- uslugu lokalnog agenta i troškove organizacije putovanja.
Cijena ne uključuje- zrakoplovne pristojbe 2.490 kn – obavezna doplata kod prijave
(podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije),
- dodatne usluge,
- obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno,
- ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda,
- putna osiguranja
Neobavezne doplate po osobiIZLETI:

RAZGLED OTOKA MAHÉ, cjelodnevni izlet
Doživite najveći od svih otoka u cjelodnevnom izletu po otoku Mahé. U glavnom gradu Viktoriji možete se upustiti u kupovinu, zatim ćete posjetiti nacionalni park Morne Seychellois, uživati u prekrasnom pogledu s povijesnih ruševina Mission i razgledati tvornicu i plantaže čaja u Morne Blancu.

RAZGLED OTOKA PRASLIN, cjelodnevni izlet
Cjelodnevni izlet započinje posjetom farmi bisera, zatim slijedi lokalitet Svjetske baštine Vallée de Mai. Nakon istraživanja jedinstvene šume palmi, posjetit ćete plaže Cote d'Or i Anse Lazio gdje ćete moći uživati u ručku u jednom od lokalnih restorana, a potom i u kupanju na jednoj od najljepših plaža na svijetu.

NACIONALNI PARK MARINE, cjelodnevni izlet
Putovanje brodom kojim ćete istražiti podmorski svijet tropskih koraljnih grebena. Na cjelodnevnom izletu vidjet ćete zadivljujuću raznolikost morskih organizama tropskih mora. Uživati možete u tipičnim kulinarskim specijalitetima i provesti poslijepodne plivajući ili jednostavno ljenčariti na suncu. Ukoliko ste ljubitelj ronjenja, iskoristite mogućnost unajmljivanja opreme za ronjenje.

SEJŠELI IZ ZRAKA – LET HELIKOPTEROM
Spektakularna ljepota otočja Sejšeli najbolje se može doživjeti iz zraka. Iskoristite mogućnost i rezervirajte let helikopterom iznad arhipelaga (maksimalno 4 osobe). Letovi u trajanju od 15 – 30 minuta.
Važne napomeneVIZA: nije potrebna. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

Moguće je napraviti individualne rezervacije u hotelima na ostalim otocima na navedene datume uz korekciju cijene, a prema cijenama i raspoloživosti smještaja u trenutku upita. Na cijene iz individualne ponude ne primjenjuje se first minute popust. Prijava u hotele od 15 sati, odjava iz hotela do 10 sati.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja