Država
Skala - Hotel APOSTOLATA RESORT AND SPA 4* Skala - Hotel APOSTOLATA RESORT AND SPA 4* Skala - Hotel APOSTOLATA RESORT AND SPA 4*

Skala - Hotel APOSTOLATA RESORT AND SPA 4*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 5.652 kn

30.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

POL

Ukratko

Etablirani hotel više kategorije, leži na uzvisini s kojeg puca prekrasan panoramski pogled na modro Jonsko more. Od centra Skale udaljen je 4 km , a od seoca Poros 7 km. Do prve manje stjenovite plaže je 2 km, a do prekrasne 3 km udaljene pješčane plaže u Skali, gdje možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, nekoliko puta na dan vas vozi besplatan hotelski minibus, koji vozi svaki dan osim nedjelje.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
30.09.20185652 kn

Opis

Položaj: Etablirani hotel više kategorije, leži na uzvisini s koje je prekrasan panoramski pogled na modro Jonsko more. Od centra Skale udaljen je 4 km , a od seoca Poros 7 km. Do prve manje stjenovite plaže je 2 km, a do prekrasne 3 km udaljene pješčane plaže u Skali, gdje možete iznajmiti ležaljke i suncobrane, nekoliko puta na dan vas vozi besplatan hotelski minibus, koji vozi svaki dan osim nedjelje.
Ponuda: Hotel izgrađen u tradicionalnom stilu ima prijemni prostor s recepcijom, internet kutak, konferencijsku sobu, glavni restoran Sea Pearl, a la carte restoran Ostrako, Ionian Emerald cocktail bar, fitness i parkiralište. Na hotelskom vrtu nalazi se veliki bazen s hidromasažom i dječji bazen, oba s morskom vodom, dječje igralište i mini klub za djecu. Uz bazen nalazi se terasa sa suncobranima i ležaljkama, te pool bar. Za rekreaciju i opuštanje su gostima na raspolaganju dva tenis terena, pikado, stolni tenis i aerobic, a uz nadoplatu još i unutarnji jaccuzi i sauna. Dva puta tjedno možete se zabaviti i uz živu glazbu.
Smještaj: Standardne sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, telefon, TV, WiFi, glazbeni kanal, hladnjak, mini bar, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, sef uz najam i balkon ili terasu. Superior sobe su jednako namještene s tim da su prostranije, kupaonice imaju kadu i tuš, imaju još i aparat za kavu i čaj, te pogled na more. Na raspolaganju su i superior sobe sa zajedničkim bazenom i pobočnim pogledom na more. Family sobe su istovjetno opremljene kao i superior sobe samo su nešto veće, imaju bračni krevet i dva odvojena ležaja, te prekrasan pogled na more.
Obroci: Američki buffet zajutrak, a la carte ručak i buffet večera. Mogućnost zamjene večere za ručak.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja