Država
Skala - Hotel PORTO SKALA 3* Skala - Hotel PORTO SKALA 3* Skala - Hotel PORTO SKALA 3*

Skala - Hotel PORTO SKALA 3*

Mediteran

7 dana, avionom

cijena od 4.358 kn

30.09.,


Intelekta Slovenija

Organizator putovanja: Intelekta Slovenija

+386 2 5361 960

http://www.intelekta.eu/hr

info@intelekta.com


  • Program putovanja

  • Pošalji upit

Polazak iz Ljubljane

Usluga

POL

Ukratko

Ugodan hotel više srednje kategorije, od centra Skale, gdje vas više puta dnevno vozi besplatan hotelski autobus, udaljen je 3 km, a od Porosa 8,5 km. Od stjenovite hotelske plaže s manjim pješčanim dijelom, odvaja vas samo cesta i nekoliko stepenica.

Cjenik

Datum polaskaCijenaNapomene
30.09.20184358 kn

Opis

Položaj: Ugodan hotel više srednje kategorije, od centra Skale, gdje vas više puta dnevno vozi besplatan hotelski autobus, udaljen je 3 km, a od Porosa 8,5 km. Od stjenovite hotelske plaže s manjim pješčanim dijelom, odvaja vas samo cesta i nekoliko stepenica. Na obali neposredno ispod hotela nalazi se mol s kojega u sezoni nekoliko puta na dan vozi taxi čamac do Skale, Porosa i Kateliosa. Radi malo izdvojenog položaja možete iznajmiti automobil, koji možete rezervirati već prilikom prijave (po cijenama navedenim u posebnoj tabeli u cjeniku).
Ponuda: Kompleks je izgrađen od glavnog i većeg broja manjih objekata po uzoru na tipična grčka sela. Svojim gostima nudi ugodno opremljen prijemni prostor s recepcijom, TV kutak, internet kutak, besplatan WiFi, biljar, restoran s barom i terasom, cocktail-bar, konferencijsku sobu, fitness, višenamjensku sobu sa stolom za stolni tenis, te minimarket. U vrtu se nalazi lijep bazen s odvojenim dijelom za djecu, pool-snack bar, dječje igralište i mini golf. U glavnoj sezoni povremeno se organizira disko na otvorenom ili grčka večer.
Smještaj: Sve sobe imaju kupaonicu s tušem, WC, sušilo za kosu, telefon, glazbenu liniju, hladnjak, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem, sef, TV i balkon ili terasu, većinom s pogledom na more.
Obroci: Američki buffet zajutrak, ručak koji poslužuju i buffet večera. Mogućnost zamjene večere za ručak.

Podaci o putovanju

Osiguranje

(Otprilike 10kn po danu, minimalno 40kn)

Kontakt podaci

Prihvaćam opće uvjete poslovanja